T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TRABZON LİMANI VETERİNER SINIR KONTROL NOKTASI MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    DAİRE BAŞKANIMIZ
    BÖLÜMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • VETERİNER KONTROLLERİ
    İTHALAT
    • CANLI HAYVAN İTHALATI
    • YASAKLI ÜLKELER VE MADDELER LİSTESİ
    • İTHALAT SAĞLIK SERTİFİKASI ÖRNEKLERİ
    • SAP VE SAMAN İTHALATI
    AKTARMA
    • AKTARMA TEBLİĞ ( TEBLİĞ NO: 2015/39)
    TRANSİT
    DÖNER SERMAYE BİRİM FİYAT LİSTESİ ( 2025 YILI )
    ANTREPO PROSEDÜRÜ
    FUAR SİRK VE NUMUNE AMAÇLI EŞYALAR
    GEMİ KUMANYACILIĞI
    KARGO TAŞIMACILIĞI
  • SORUMLU BİRİMLER
    YETKİLİ GÜMRÜK VE BİRİMLER
    VSKN MÜDÜRLÜKLERİ
  • YAYINLAR
    MEVZUAT
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTrabzon Limanı Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü > Menu

MEVZUAT

​

-Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği

-Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği

-Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği​

-Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik​

-Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği

-Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği

-Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği

-Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği  (2013/49)

-Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (2012/58)

-Türk Gıda Kodeksi Enerji İçecekleri Tebliği (Tebliğ No: 2006/5)​

 Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2015/3)

 Türk Gıda Kodeksi Hedef Dışı Yemlere Taşınması Önlenemeyen Koksidiyostatların ve Histomonostatların Hayvansal Gıdalardaki Maksimum Miktarları Hakkında Yönetmelik

Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Dioksinlerin, Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin ve Dioksin Benzeri Olmayan Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2015/32)​

—  Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği (Tebliğ No: 2013/49)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2015/44)

––  Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği (Tebliğ No: 2012/74)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2016/3)​

Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik​

 Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Erusik Asit Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (No: 2016/4)​

Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik​

Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler Tebliği (Tebliğ No: 2013/34)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2016/10)​

––  Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği (Tebliğ No: 2012/74)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2016/30)​

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik​

Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği​

— Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği​​

Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği​

Türk Gıda Kodeksi Gıdalara Vitaminler, Mineraller ve Belirli Diğer Öğelerin Eklenmesi Hakkında Yönetmelik​

—  Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği (Tebliğ No: 2013/49)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2017/6)​

––  Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik–– Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddelerinin Spesifikasyonları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Türk Gıda Kodeksi İçme Sütleri Tebliği (No: 2019/12)


​



İLETİŞİM

    Trabzon Limanı Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü
  • Adres : Trabzon Limanı Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü İskenderpaşa Mah.Rıhtım Sok.

  • Telefon : 0462 322 10 48

  • Faks : 0462 322 10 47

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI