Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterlerİ Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2009/68)
Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği-29.12.2011
Türk Gıda Kodeksi Gıda Enzimleri Yönetmeliği-24.02.2017
Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemelere Dair Yönetmelik-05.04.2018
Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Enzimleri ve Gıda aroma Verivilerine İlişkin Ortak İzin Prosedürü Hakkında Yönetmelik-24.02.2017
Türk Gıda Kodeksi Gıdalarda Vitaminler, Mineraller ve Belirli Diğer Öğelerin Eklenmesi Hakkında Yönetmelik-07.03.2017
Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği-27.09.2021